Home 5 Course Menu Fusion Menu

Fusion Menu

“Nothing brings people together like good food”

Terrine of French Duck Leg

topped with Duck Confit on jellied organic cranberries and crispy sweet bread crouton

Pate đùi vịt Pháp

dùng kèm vịt hầm, thạch nam việt quất và bánh mì nướng giòn

Chargrilled marinated U10 Sea Scallops

served on its own shell resting on mixed greens and drizzled with Pesto

Sò điệp Nhật chiên bơ

dùng kèm xà lách và sốt quế tây

Roasted Palmheart Soup (V)

Drizzled with truffle oil

Súp Kem Củ Hủ Dừa (Chay)

Dùng kèm với dầu nấm truffle đen

Field Meet’s the Sea

Australian beef filet mignon with creamy Scotched mushrooms and prawn resting on leek potato gratin

Thăn Bò Úc Thượng Hạng Nướng

Dùng cùng tôm với sốt nấm & khoai tây phô mai đút lò

White Chocolate & Passion Fruit Panna Cotta

with Merlot poached Pear and Sherry Jelly

Bánh kem béo sô cô la trắng và chanh dây

dùng với lê nấu rượu đỏ & thạch sơ ry

Coffee and Tea

Trà & cà phê

Terrine of French Duck Leg

Terrine of French Duck Leg

topped with Duck Confit on jellied organic cranberries and crispy sweet bread crouton

Pate đùi vịt Pháp

dùng kèm vịt hầm, thạch nam việt quất và bánh mì nướng giòn

Chargrilled marinated U10 Sea Scallops

Chargrilled marinated U10 Sea Scallops

served on its own shell resting on mixed greens and drizzled with Pesto

Sò điệp Nhật chiên bơ

dùng kèm xà lách và sốt quế tây

Roasted Palmheart Soup (V)

Roasted Palmheart Soup (V)

Drizzled with truffle oil

Súp Kem Củ Hủ Dừa (Chay)

Dùng kèm với dầu nấm truffle đen

Field Meet’s the Sea

Field Meet’s the Sea

Australian beef filet mignon with creamy Scotched mushrooms and prawn resting on leek potato gratin

Thăn Bò Úc Thượng Hạng Nướng

Dùng cùng tôm với sốt nấm & khoai tây phô mai đút lò

White Chocolate & Passion Fruit Panna Cotta

White Chocolate & Passion Fruit Panna Cotta

with Merlot poached Pear and Sherry Jelly

Bánh kem béo sô cô la trắng và chanh dây

dùng với lê nấu rượu đỏ & thạch sơ ry

Coffee and Tea

Coffee and Tea

Trà & cà phê

088 890 1068

Build An Event